ΛΑΝΤΖΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ NILMA KLINER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΑΝΤΖΕΣ

ΛΑΝΤΖΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ NILMA KLINER

ΥΓΙΕΙΝΗ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ 

Το Kliner είναι μια σύγχρονη μονάδα που αποτελείται από έναν βολικό νιπτήρα για το πλύσιμο των χεριών που συνδυάζεται με έναν ηλεκτρικό αποστειρωτή μαχαιριών. Συμπαγής στο μέγεθος, ο Kliner μπορεί να χωρέσει σε κάθε τμήμα κουζίνας, επιτρέποντας στους χρήστες να πλένουν τα χέρια τους συχνά, αλλά χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από τον χώρο εργασίας τους. Το Kliner μπορεί να εγκατασταθεί επιδαπέδια ή με εγκατάσταση στον τοίχο. 
Οι βαλβίδες ζεστού και κρύου νερού, έχουν έναν εύχρηστο υγειονομικό χειρισμό με το γόνατο. Ο αποστειρωτής ολοκληρώνεται με παροχή νερού και μία συσκευή ελέγχου θερμοκρασίας νερού με ρύθμιση άνω των 90 °C. Αυτό μας επιβεβαιώνει οτι οι λεπίδες των μαχαιριών πάντοτε καθαρίζονται πλήρως, αφαιρούνται όλα τα λίπη, και αποστειρώνονται. Ο αποστειρωτής μπορεί να βιδωθεί σε οποιαδήποτε πλευρά του νεροχύτη, έτσι ώστε τα μαχαίρια να είναι πάντοτε συμμαζεμένα και σε κοντινή απόσταση από τον χρήστη. Το υγρό σαπούνι και οι χειροπετσέτες είναι βολικά τοποθετημένα στην πλάτη του μηχανήματος. Ο Kliner επιτρέπει το πλύσιμο των χεριών και την αποστείρωση των μαχαιριών να γίνονται βολικά και με βάση τους κανόνες υγιεινής και σε πλήρη συμμόρφωση με όλες τις νομικές προϋποθέσεις. 

ΠΛΑΤΟΣmm 763
ΒΑΘΟΣmm 500
ΥΨΟΣmm 1454
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΙΠΤΗΡΑmm 400x400x190
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗmm Φ 254
ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΛΥΣΗΣ kgr 35
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ kgr 7
ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ kW 2
ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ V 230
ΣΥΝΔΕΣΗ ΖΕΣΤΟΥ/ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ 1/2'' Φ
ΣΙΦΟΝΙ ΝΙΠΤΗΡΑ 40 Φ
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε