ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ NILMA BOXER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΤΑΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΕΣ

ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ NILMA BOXER

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Το Boxer είναι μια ειδικά σχεδιασμένη μηχανή για γρήγορη αποφλοίωση σκόρδου και εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Εξαλείφει μια από τις πιο κουραστικές και δύσκολες δουλειές στην βιομηχανία του φαγητού, του κρέατος και της εστίασης για μεγάλα εστιατόρια, delicatessens, κ.α Το Boxer κάνει την αποφλοίωση παιχνιδάκι. Ο χειριστής απλά πρέπει να ανοίξει τις κεφαλές του σκόρδου, να φορτώσει εως 5 κιλά σκελίδες και να ανοίξει τους πίδακες του νερού και να προγραμματίσει πρόγραμμα 2-3 λεπτών, και ο καθαριστικός δίσκος αρχίζει να δουλεύει. Οι φλούδες που απομακρύνονται από τους πίδακες νερού, παγιδεύονται στο δοχείο φιλτραρίσματος. 
Όταν ο κύκλος αποφλοίωσης τελειώσει, ο χειριστής απλά πατάει ένα κουμπί και το καθαρισμένο σκόρδο αδειάζει κατευθείαν στο τρόλλεϋ. 
Το Boxer είναι ένα ασφαλές μηχάνημα, εφόσον τόσο το καπάκι αλλά και το άνοιγμα εξόδου είναι εξοπλισμένα με συστήματα ασφαλείας. Επίσης εξασφαλισμένη είναι και η άψογη υγιεινή: ο δίσκος ξεφλουδίσματος από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εύκολος στην αφαίρεση και εύκολος στο πλύσιμο. 
Το Boxer είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα στο ξεφλούδισμα σκόρδου, εφόσον γλυτώνει εως και 90% χρόνου και κούρασης. 

ΙΣΧΥΣ W400
ΡΕΥΜΑ V230
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr5
ΚΙΛΑ Kgr38
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε