ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ WINEFIT CUBO

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ WINEFIT CUBO

Το Winefit προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αρχίζοντας από τις μειωμένες διαστάσεις. Προκειμένου να διατηρηθεί τέλεια το κρασί, το Winefit εισάγει τη χρήση του αερίου αζώτου. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα μικρό κύλινδρο αερίου αζώτου το οποίο εξυπηρετεί μέχρι 50 μπουκάλια κρασιού. Το Winefit είναι πολύ ευέλικτο, αφού με μόνο μία συσκευή μπορεί να διαχειριστεί έναν απεριόριστο αριθμό φιαλών. Έχει μεγάλη αξία για την τιμή και είναι το μόνο επαγγελματικό σύστημα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Το Winefit επίσης προστατεύεται από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Ανοίγετε το μπουκάλι και βάζετε το πατενταρισμένο ειδικό καπάκι διανομής. Τότε δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε το μπουκάλι στη συσκευή και πατήστε ένα κουμπί. Το μηχάνημα θα ρίξει αυτόματα την προκαθορισμένη ποσότητα στο ποτήρι και το άζωτο θα αντικαταστήσει το ίδιο περιεχόμενο εντός της φιάλης. 
Η Winefit σας επιτρέπει να ανοίγετε και να αποθηκεύετε όσες φιάλες επιθυμείτε, διατηρώντας την ποιότητα.

Το αέριο αζώτου που μπαίνει στη φιάλη επιτρέπει στο κρασί να διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του ανέπαφα για 3 εβδομάδες. Κάθε φορά που θα εξυπηρετεί ένα ποτήρι κρασί θα έχει την ποιότητα σαν ένα μπουκάλι που μόλις άνοιξε

Αυτή η σειρά συνδυάζει άψογα την ομορφιά και την καινοτομία και η νέα υψηλής ακρίβειας τεχνολογία, εγγυάται την μέγιστη ακρίβεια για κάθε δόση.
Οθόνη: η πρακτηκότητα της οθόνης σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών ποσοτήτων: ποσότητα γευσιγνωσία, την πλήρη ποσότητα γυαλιού και ατελείωτη ποσότητα παράδοσης.
Τεχνολογία HP: χάρη στη νέα HP Technology θα έχετε πάντα τη μέγιστη ακρίβεια στην παρεχόμενη δόση.

Μειωμένο κόστος: η μέτρια τιμή εγγυάται μια γρήγορη απόδοση της επένδυσης.

ΠΛΑΤΟΣ mm432
ΒΑΘΟΣ mm443
ΥΨΟΣ mm505