ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ZENRIKE WINDRY

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ ZENRIKE WINDRY

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΕΙΡΟΠΙΡΟΥΝΩΝ

Σχεδιασμένο για να κάνει τα γυάλινα και τα μαχαιροπίρουνά σας να λάμψουν χωρίς κηλίδες ή ραβδώσεις. Το στεγνωτήριο Windry μειώνει τον κίνδυνο να σπάσουν τα γυαλικά σας και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο, αποφεύγοντας μια χειροκίνητη λειτουργία στεγνώματος.
Ειδικά σχεδιασμένο για μπαρ, παμπ και εστιατόρια, ο Windry είναι ένας μοναδικός αυτόματος στεγνωτήρας στην αγορά εξοπλισμού τροφοδοσίας. Με στόχο την κατασκευή όλο και πιο αποδοτικών προϊόντων, η Zernike με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δημιούργησε στεγνωτήρα για μαχαιροπίρουνα και ποτήρια που μπορεί να βελτιστοποιήσει το χρόνο, το κόστος και τους πόρους. Διατίθεται σε διάφορα μοντέλα, οπότε μπορείτε να πάρετε τον Windry σε απλή επιτραπέζια έκδοση ή έκδοση που συνδέεται στα πλυντήρια με καμπάνα, επάνω στην καμπάνα. Επειδή χρησιμοποιείται τακτικά και συχνά, ο Windry έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι εύκολος στη χρήση με την διαισθητική ηλεκτρονική οθόνη του. Ο Windry εκλύει θερμό ξηρό τον αέρα γρήγορα και αυτόματα στα μαχαιροπίρουνα και στα ποτήρια όλων των σχημάτων και μεγεθών.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην εξοικονόμηση, επειδή επιτρέπει να βελτιστοποιηθεί η υπηρεσία των φορέων στεγνώματος και να μειωθεί ο κίνδυνος της θραύσης, δύο ισχυρά σημεία του Windry όσον αφορά το κόστος. Επιπλέον, στεγνώνει γρήγορα και στα ποτήρια και μαχαιροπίρουνα δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα, ένα χαρακτηριστικό που θα εξασφαλίσει μια καλή εικόνα για το κατάστημά σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα καλύτερα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται στην πλύση. 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Ο κίνδυνος θραύσης γυαλιού δεν υπάρχει πλέον
Χάρη στο αυτόματο στέγνωμα, το προσωπικό θα έχει περισσότερο χρόνο για άλλες εργασίες
Η ταχεία ροή του θερμού αέρα, στεγνώνει χωρίς να αφήνει δυσάρεστες ραβδώσεις σε μαχαιροπίρουνα και ποτήρια
Τα λαμπερά και καθαρά μαχαιροπίρουνα και ποτήρια θα είναι η καλύτερη προβολή του καταστήματός σας.
Εξοπλισμένο με μια διαισθητική οθόνη ελέγχου, ο Windry είναι εύκολος στη χρήση.

Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10.
Ρυθμιζόμενα πλαστικά πόδια.
Θέρμανση από 2 στοιχεία θερμότητας.
Κουμπί on / off, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου με οθόνη.
Διάρκεια κύκλων στεγνώματος προγραμματιζόμενη.
Ασφάλεια προστασίας με κουμπί επανοπλισμού.

ΜΟΝΤΕΛΟWD 500 WD FLY 600WD FLY 1200
ΠΛΑΤΟΣ mm5387001200
ΒΑΘΟΣ mm698730730
ΥΨΟΣ mm165870870
ΙΣΧΥΣ KW222
ΡΕΥΜΑ V230230230
ΩΦΕΛΙΜΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ mm500X510500X510500X510
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε