ΑΝΤΛΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ NILMA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΑΝΤΛΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΖΕΣΤΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΠΑΣ NILMA SOUPPER

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 

Η μεταφορά της σούπας, ζωμού ζυμαρικών, σάλτσας, γάλακτος, καφέ και πολλών άλλων υγρών ή ημι-υγρών προϊόντων που φτιάχνονται σε μεγάλα δοχεία, παρουσιάζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Πρώτο και πιο σημαντικό η περισυλλογή καυτών υγρών σε θερμοκρασία βρασμού, με κουτάλες ενέχει τον κίνδυνο εγκαυμάτων για τους υπαλλήλους. Επίσης είναι διαδικασία πολύ κουραστική και χρονοβόρα.
Το Soupper είναι η επαγγελματική αντλία μεταφοράς, που μεταφέρει τα καυτά, υγρά, προϊόντα σε μονωμένα δοχεία ή δοχεία γαστρονόμους. Οι χρόνοι μεταφοράς είναι σύντομοι εως 50 λίτρα το λεπτό, με την προσθήκη του πλεονεκτήματος του ροόμετρου, που επιτρέπει την μεταφορά ακριβώς της ποσότητας υγρού που απαιτείται. 
Η αντλία μεταφοράς Soupper είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αοξείδωτο ατσάλι και εφόσον διαθέτει ρόδες, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα από δοχείο σε δοχείο. Είναι επίσης πολύ εύκολο στον καθαρισμό εφόσον τα κομμάτια του μηχανήματος που έρχονται σε επαφή με το προϊόν αφαιρούνται εύκολα για να πλυθούν. 
Γι αυτό το Soupper είναι μια απαραίτητη συσκευή για κάθε μεγάλη κουζίνα.

ΠΛΑΤΟΣ mm735
ΒΑΘΟΣ mm870
ΥΨΟΣ mm1180
ΙΣΧΥΣ W600
ΡΕΥΜΑ V230
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ lt/min48
ΚΙΛΑ Kgr50
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε