ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ NILMA SPEEDY DSF

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ

VACUUM ΘΕΡΜΟΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ NILMA SPEEDY DSF ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ

Θερμαινόμενος κάθετος κόφτης κενού - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ

DSF 40-70-120 αντιπροσωπεύουν τον κατακόρυφο θερμαινόμενο κόφτη κενού της Nilma. Εξαιρετικά ευέλικτο, για μεγάλες κεντρική κουζίνες, γαστρονομικά εργαστήρια και βιομηχανίες τροφίμων. Το κύριο πλεονέκτημα της εφαρμογής DSF Speedy Cutter είναι η ευελιξία, διότι επιτρέπει σε πολλούς την προετοιμασία και το μαγείρεμα των τροφίμων με ένα μηχάνημα, εξοικονομώντας ανθρώπινο δυναμικό και χρόνο.

Το Speedy Cutter DSF συνδυάζει, θρυμματίζει, ομογενοποιεί με ρυθμιζόμενη ταχύτητα πολλά προϊόντα, όπως: το τυρί, το κρέας, τα αυγά, τα λαχανικά, φρέσκα και ξηρά φρούτα. Ζυμώνει, μείγματα και μαγιονέζα, σάλτσα πέστο, προϊόντα αρτοποιίας και ούτω καθεξής. Λιώνει, θερμαίνει, μαγειρεύει και δροσίζει (προαιρετικό), σύμφωνα με τα πρότυπα Cook & Chill: σάλτσες, κρέμες, πατέ, σάλτσες βελούδο, σάλτσα μπολονέζ, πουρέ, μπεσαμέλ, τυρί και σοκολάτα. Τέλος, μπορεί επίσης να μαγειρέψει υπό κενό: σάλτσες και μαρμελάδες διατηρώντας αμετάβλητα τα οργανοληπτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, εντείνοντας το χρώμα, τη γεύση και την παρουσίαση του προϊόντος.

Εξ 'ολοκλήρου κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, οι μηχανές Speedy Cutter DSF είναι εξοπλισμένες με: μπολ φόρτωσης με χωρητικότητα 40, 70 ή 120 λίτρα. Ο κινητήρας ισχυρός και αξιόπιστος, κατάλληλος για εντατική χρήση, είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρικό φρένο. Το ανοξείδωτα ατσάλινα μαχαίρια, μπορούν να έχουν ομαλές λεπίδες (στάνταρ), ή οδοντωτές λεπίδες, σύμφωνα με την προετοιμασία που πρέπει να εκτελεστούν. Το καπάκι είναι εξοπλισμένο με ένα γρήγορο άνοιγμα. Το μπολ παίρνει κλίση για την εκφόρτωση του προϊόντος. Το σύστημα ελέγχου επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του προϊόντος, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα ψησίματος. Το μεγαλύτερο μοντέλο, DSF 120, κατάλληλο για μεγάλες παραγωγές από περισσότερα του ενός τόνου / ώρα και είναι εξοπλισμένα με μία βαλβίδα εκκενώσεως στην λεκάνη που επιτρέπει την αυτόματη εξαγωγή και την συνεχόμενη διαβίβαση στην συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε