ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ KLIMA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΑ

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΟ ΞΥΡΑΝΤΗΡΙΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ HYBRIT KLIMA ZENRIKE KLIMA

Ένα μοναδικό μηχάνημα για την ωρίμανση, την ξήρανση και την αποθήκευση.
Το υβριδικό αυτό σύστημα έχει σχεδιαστεί γι 'αυτούς που είναι αγρότες ή τυροκόμοι, για όσους παράγουν παστά κρέατα, λουκάνικα, σαλάμια και τυριά, για εκείνους που παράγουν φρούτα και λαχανικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πρέπει να τα διατηρήσουν όταν δεν μπορούν να καταναλωθούν γρήγορα.
Έχουμε ένα μόνο μηχάνημα για όλα τα παραπάνω.

Σαλάμι και αλλαντικά

Κλιματικές και εποχιακές αλλαγές από τη μία πλευρά και τους κανόνες υγιεινής από την άλλη, το KLIMA λύνει όλα αυτά τα προβλήματα που σας επιτρέπει να παράγετε υψηλής ποιότητας προϊόντα κάθε στιγμή του έτους, σύμφωνα με την ασφάλεια των τροφίμων και τους κανόνες υγιεινής.
Ωρίμανση των κάθε είδους λουκάνικων με ένα ομοιόμορφο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα σε όλα τα προϊόντα, ανεξάρτητα από τη θέση τους μέσα στο θάλαμο.
Ομοιογενή ωρίμανση που περιοδικά οξυγονώνεται τόσο κατά την ωρίμανση όσο και στο στάδιο αποθήκευσης.
Δυνατότητα να εκτελέσει αργές διαδικασίες ωρίμανσης ή γρήγορες.
Ευελιξία στην παραγωγή: μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα διαφορετικούς τύπους λουκάνικων στον θάλαμο και να τα επεξεργάζονται από κοινού για διαφορετικές διάρκειες.
Αυτόματη εσωτερική κυκλοφορία του αέρα.

Τυρί

Η διαδικασία ωρίμανσης ενισχύει τη δομή του τυριού και τα διακριτά αρώματά του. Οι διαδικασίες αυτές λειτουργούν χάρη σε ένα πολύπλοκο συνδυασμό από κλιματολογικές συνθήκες, το νερό, τον αέρα, τη θερμοκρασία και το χρόνο, το οποίο θα συνέβαινε παραδοσιακά σε φυσικά ή τεχνητά σπήλαια ή δωμάτια, με σταθερή θερμοκρασία περίπου 10 έως 15 °C και υψηλά επίπεδα υγρασίας.
Ο KLIMA όχι μόνο αναδημιουργεί τις απαραίτητες κλιματολογικές συνθήκες για μια τέλεια διαδικασία ωρίμανσης, αλλά επίσης σας επιτρέπει να προσαρμόσετε αυτές τις συνθήκες, προκειμένου να δώσει προϊόντα πρωτότυπα σε αρώματα και γεύσεις.

Φρούτα, λαχανικά, κρέας, ψάρι.

Μεταξύ των μεθόδων διατήρησης, η ξήρανση, η οποία βασίζεται στην εξάλειψη του νερού που περιέχεται στα τρόφιμα, είναι σίγουρα η πιο φυσική, υγιή, φθηνή και περιβαλλοντικά βιώσιμη.
Το υβριδικό σύστημα σας επιτρέπει να στεγνώσετε τα φρούτα, τα λαχανικά, τα μανιτάρια,
αρωματικά βότανα, το κρέας, τα ψάρια και τα λουλούδια για να δημιουργήσετε έτοιμα προς χρήση αποθέματα τροφίμων με αναλλοίωτα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
Χάρη στη διαδικασία ξήρανσης το υβριδικό σύστημα KLIMA μπορεί να εκτελεστεί εύκολα, γρήγορα και κάτω από οποιεσδήποτε εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες.
Εάν η διεργασία ξήρανσης διεξάγεται σε μία θερμοκρασία χαμηλότερη από 40 °C τα τροφίμα θα διατηρήσουν όλες τις ιδιότητές τους, όπως ένζυμα και βιταμίνες. Επίσης, λόγω φυσικών αρωμάτων και συγκέντρωση σακχάρου, θα είναι πολύ γλυκά και αρωματισμένα ως νωπά προϊόντα.
Ο KLIMA έχει υψηλή ικανότητα φόρτωσης και είναι σε θέση να εργαστεί ομοιόμορφα σε όλες τις καταστάσεις φόρτωσης. Η ειδική οριζόντια μπάρα εξαερισμού δρα ομοιόμορφα σε όλα τα επίπεδα και εγγυάται αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αναλλοίωτα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, η χρήση του OxigenKLIMA® δημιουργεί ένα φράγμα ενάντια στα μολυσματικά στοιχεία.

Οξυγονούχες ενώσεις και απολυμάνση του θαλάμου με OxigenKLIMA®

Τα HYBRID KLIMA είναι οι μόνοι με ένα προαιρετικό (on demand) σύστημα οξυγόνωσης απολύμανσης και απόσμησης, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια των διαδικασιών για να αποστειρώνουν το θάλαμο.
- Οξυγονώνει τα προϊόντα σας κατά τη διάρκεια των διαδικασιών.
- Μείωση των ανεπιθύμητων βακτηρίων και μυκήτων.
- Απολύμανση του θαλάμου, για να αποφεύγονται επικίνδυνες μόλυνσης των τροφίμων.
- Μείωση δυσάρεστης οσμής, η οποία αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης του προϊόντος.
Το OxigenKLIMA®, δεν χρησιμοποιεί κανένα χημικό προϊόν, εκμεταλλεύεται μόνο τη δύναμη απολύμανσης του οξυγόνου, η οποία έχει εξαπλωθεί στο εσωτερικό του θαλάμου, σε ελεγχόμενες και προγραμματισμένες δόσεις ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία.

Τέλειος αερισμός υψηλότερη ποιότητα

Το KLIMA είναι εξοπλισμένο με ένα πατενταρισμένο σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενη διάσταση της ροής, η οποία διοχετεύεται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Με αυτό τον τρόπο στο θάλαμο δημιουργείτε ένα ιδανικό μικροκλίμα που τυλίγει ομοιόμορφα όλα τα προϊόντα.
Υπάρχει εξισορρόπηση του αέρα που επιτρέπει να διατηρεί τη θερμοκρασία και την υγρασία πάντα σταθερή και ομοιογενή σε όλη τη διάρκεια μέσα στο θάλαμο. Όλα αυτά συμβάλλουν να δημιουργήσετε το τέλειο μικροκλίμα για κάθε είδος της διαδικασίας για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων στα επίπεδα ποιότητας και της αποτελεσματικότητας.
Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ωρίμανσης και ξήρανσης δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε θέση στα προϊόντα στο εσωτερικό του θαλάμου.

ΜΟΝΤΕΛΟKFCS900KFCS1500
ΠΛΑΤΟΣ mm9201500
ΒΑΘΟΣ mm725850
ΥΨΟΣ mm21152115
ΙΣΧΥΣ KW2,102,90
ΡΕΥΜΑ V230230
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ oC-2 / +35-2 / +35
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ lt8001500
ΚΙΛΑ Kgr160230
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε